2022

Willem's praatje

Zo zo mensen het is inmiddels alweer anderhalf jaar geleden dat ik wat geschreven heb, maar we zijn er weer. Er is in die tijd veel gebeurd, meer negatieve (corona, oorlog etc.) dan positieve dingen.

Lees meer »

van de Voorzitter

Na twee jaar kunnen en mogen we weer. Dat hoor je steeds weer. Ook bij de VTV is dat zo, na twee jaar komt er weer een Truckshow. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. We gaan nog niet vol uitpakken, daar is de tijd te kort voor. Maar hij komt. Ook de Behendigheidswedstrijden zal er een onderdeel van zijn. Dit jaar gaan de Wereldkampioenschappen weer door. Deze zijn dit jaar in Kroatiƫ.

Lees meer »

2021

Geen truckshow in 2021

Iedereen is er wel weer aan toe; een feestje, leuk evenement etc. Wij hadden daarom ook extra gehoopt om een mooie show neer te kunnen zetten dit jaar, maar helaas is het weer niet anders.Aangezien er veel tijd en energie zit in het organiseren van een truckshow en de kans heel klein is dat het door kan gaan, hebben wij besloten om ook in 2021 geen truckshow te organiseren.

Lees meer »

Van de Voorzitter

Het is lang stil geweest van onze kant. We waren wel bezig met iets want we willen zo graag iets voor jullie organiseren. Maar we komen steeds in de knoei met de coronaregels. We wilde bijvoorbeeld een mini truck treffen op poten zetten, om met een klein aantal trucks bij elkaar te komen. Om hier een vergunning voor aan te vragen krijg je eerst een aantal vellen papier toegestuurd, hoe je dit coronaproof denkt te gaan doen. Als dat wordt goedgekeurd kan je pas een vergunning aanvragen. Ik wil hiermee maar aangeven hoe moeilijk het is om iets legaal te organiseren. We moeten ons vermanen om de tijd af te wachten dat het allemaal weer mogelijk is en er dan tegenaan gaan. Gezondheid is toch wel erg belangrijk en niet te koop. En iets achter het huis te doen en later te horen krijgen dat er meer mensen besmet zijn geraakt, wil je ook niet op je geweten hebben.

Lees meer »

Eindejaarsbrief

Beste leden,

Ik had al een tijdje het idee om een stukje te gaan schrijven maar aangezien ik niet zo’n schrijver ben, heeft het even geduurd voor ik iets in mijn hoofd had. Maar het is er nu toch van gekomen.

Ik zal mijzelf nog een keer voorstellen voor diegene die mij nog niet kennen: ik ben Willem Diepeveen, bestuurslid en toekomstig penningmeester van de Veenendaalse Truckers Vereniging (velen kennen mij misschien beter van de naam Desperado die op mijn auto staat).

En nu zul je denken ‘waarom toekomstig penningmeester?’. Nou dat zal ik eens vertellen: Wim Bouman, zeer gewaardeerd bestuurslid en penningmeester, gaat met wel verdiend pensioen per 31 december 2020. Vandaar toekomstig en ben ik dus vanaf 1 januari 2021 penningmeester. Ook is in ons midden, iemand van het bestuur, ernstig ziek is.  Deze persoon wil ik alle sterkte toewensen.

 

 

En zo zien we beste leden, er gebeurd van alles maar eigenlijk ook helemaal niks. En ja hoor, daar komt het Corona. Wat een klote virus is want je kun niks & je mag niks. Dan in één keer halverwege het jaar denk je: ‘’potdikke, het gaat beter!’’. We kregen ook weer zin om een evenement te organiseren, want wat waren we enthousiast de afgelopen jaren. De truckshow werd steeds beter en mooier, want gelukkig hebben we diversen enthousiasten bestuursleden en vrijwilligers (dat kunnen er altijd meer worden, ook bestuursleden zouden we graag een paar meer hebben. Dus voel je je eigen geroepen, laat het ons weten). Ook dit jaar zou de truckshow weer beter en mooier worden maar helaas daar kwam Corona een stokje daarvoor steken, zeg maar een beste stok.

Ook hadden we wat leuke uitstapjes op de agenda staan zoals met een paar leden en hun auto’s naar een truckshow in Zweden, met een bus vol naar de IAA in Hannover of even lekker gezellig bowlen. Man, wat hadden we daar een zin aan en wat dachten jullie van gewoon de B.B.B., ook altijd gezellig. Gelukkig hebben we die nog 2 keer kunnen doen. Tot zover het negatieve.

Natuurlijk zijn er ook positieve dingen, al zijn ze klein. We hebben toch door het jaar heen weer diverse mensen ontmoet die, als er weer een truckshow komt, vinnig leuke ideeën hebben. Ook willen we een nieuwe trailer gaan bouwen voor de vereniging zodat deze wat makkelijker mee kan naar de diversen evenementen die wij willen gaan bezoeken in de toekomst (dus ben jij griezelig handig en heb jij zin om ons te helpen met de trailer, laat het ons weten ) .

Dan nog even dit, zoals jullie misschien weten hebben wij ook een mooie website laten bouwen (www.veenendaalsetruckersvereniging.nl). Om die een beetje leuk te houden hebben wij jullie hulp nodig door misschien leuke onderwerpen aan te leveren. Voorbeelden: krijg je een nieuwe auto, een bijzondere trailer of aanhanger? Of heb je ander transport gerelateerd nieuws? Laat het ons weten zodat wij dat op de website kunnen vermelden! Bij voorbaat dank hiervoor.

Er zal ook een e-mail jullie kant op komen met de vraag je adresgegevens door te geven zodat wij de ledenlijst kunnen updaten. Wij willen namelijk aan het eind van het jaar een presentje bij jullie afleveren.
Heb je geen mail gehad? Stuur ons dan even een mail voor 7 december 2020: info@veenendaalsetruckersvereniging.nl.

En voor de rest wens ik jullie vast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. En onthoud: er komt best weer een tijd dat we weer gezellig een biertje kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

“DESPERADO”

Lees meer »